033 - 844 2832 info@swalls.nl

INBOUW SYSTEEM

W-DOCK… Design en tijdloos (Flush mount)

W-DOCK voorziet erin om op een fraaie manier zonder ontsiering van randen (Flush mount), de tablet in de wand of muur te monteren. (meubelmaatwerk M-DOCK is ook mogelijk op aanvraag).

Als ultra vlakke variant biedt W-DOCK een vloeiende overgang tussen wand, muur of meubelmaatwerk en de iPad/Tablet. Daarmee krijgt vormgeving een volledig nieuwe impuls in kwaliteit. Onafhankelijk van trends door zijn minimalistische vormgeving: Interieurconcepten worden met de W-DOCK een strikt design­ statement.

Het gepatenteerde ontwerp van SWALLS ™ bevestigt uw iPad vlak in de muur voor gemakkelijke touchscreenbediening vanaf elke plek in uw huis of bedrijf. Heb je een domotica-, beveiligings-, bewakings- of muzieksysteem etc., maar wilde je geen dure gepatenteerde touchscreens? Combineer de W-DOCK ™ met een iPad voor een design en tijdloze oplossing voor bediening in de muur, wand of meubel.

De W-DOCK ™ bevat Simplidock-technologie die het snel en eenvoudig docken en verwijderen van de iPad in enkele seconden mogelijk maakt. Druk eenvoudig op de bovenzijde van de iPad/Tablet en hij komt naar buiten zodat u het kunt vastpakken en verwijderen. Als u uw iPad/Tablet op een fraaie manier zonder ontsiering van randen (Flush mount) in wilt bouwen, is dit uw W-DOCK!

ga naar de swalls shop

Handmade and engineered in Holland

Montage

Voorwaarde bij montage in systeemwand is een dubbele gipsplaat. De montageadapter (gipskader) heeft dezelfde hoogte als een gipsplaat (12,5 mm) en maakt zo een naadloze hechting mogelijk met het oppervlak en voorkomt scheuren. Voor de massieve wand zal de montageadapter (gipskader) op  de wand  gemonteerd worden. De constructie van de inbouwbak maakt het verbergen en vastzetten van de aansluitkabel kabel mogelijk. Bedoeld voor thuisgebruik en ruimtes met toezicht.

(Voor het meubelmaatwerk M-DOCK zal er een montageadapter van MDF worden geleverd die in de meubelplaat verwerk kan worden)

Materiaal

  • Inbouwdoos: INOX
  • Montageadapter: Gips

Orientatie

  • Verticaal
  • Horizontaal

Compatible Devices

Voor Apple / Maatwerk is mogelijk, neem contact op.

W-DOCK (systeem-, massieve wand)

M-DOCK (meubels)

Downloads

Download de gebruiksershandleiding voor inbouw in een massieve wand of inbouw in een systeemwand.

Waarom SWALLS | Smart Wall Solutions

N

Origineel en nieuw systeem

Omdat er in de installatiebranche geen perfect systeem was voor iPads en Tablets, hebben we dit nieuwe en originele systeem ontworpen.

N

Vanuit de techniek bedacht

Na jaren ervaring in de installatiebranche is dit product ontworpen met oog voor perfectie en elegantie.

N

Kwaliteit en duurzaam

Onze producten zijn gemaakt om decennia lang mee te gaan, dus over de kwaliteit en duurzaamheid hoeft u zich geen zorgen te maken.

N

Wij staan altijd voor u klaar

Wij zijn er voor onze klanten, zowel installateur als particulier. Wij helpen u graag met het realiseren van onze prachtige oplossing.

Eenvoudig uitnemen iPad of Tablet 

Ons systeem is voorzien van de mogelijkheid om de tablet met één druk in de hoek uit de houder te nemen.

Op deze manier is uw smarthome device eenvoudig overal mee te nemen binnen uw huis en met een zachte push zit hij zo weer op zijn plek.

Neem contact op voor een demonstratie of bekijk het filmpje.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Wij laten graag onze wall systemen aan je zien. Hoe het precies werkt, waar het van gemaakt is en hoe je het eenvoudig kan installeren of inbouwen. Neem contact op per telefoon of E-mail.

SWALLS
Smart wall solutions
Handmade and engineered in Holland

033 - 844 2832

Bereikbaar 08:00 - 17:00 uur

info@swalls.nl

    Your partner in smart wall solutions