033 - 844 2832 info@swalls.nl

DELUXE SYSTEEM

D-DOCK… Verfijnt en Elegant

D-DOCK is een verfijnde en elegante houder voor de iPad / tablet. Dankzij het verfijnde design en de kwaliteitsafwerking past de D-DOCK prachtig in ieder hoogwaardig interieur.

D-DOCK is gemaakt van hoogwaardig, nauwkeurig bewerkt aluminium. Ze is krasvast en vingerafdruk bestendig met een glad geanodiseerde* oppervlakteafwerking, dat perfect integreert met het glazen oppervlak van uw tablet (witte kleur in poedercoating ook beschikbaar). De tablet is eenvoudig te monteren, terwijl een veiligheidsborging voorkomt dat deze per ongeluk kan worden verwijderd.

De constructie van het frame maakt het verbergen en vastzetten van de aansluitkabel kabel mogelijk. Bedoeld voor thuisgebruik en ruimtes met toezicht.

ga naar de swalls shop

Kleuren

  • Zwart geanodiseerd*

  • Zilver geanodiseerd*

  • Wit gepoedercoat

Orientatie

  • Verticaal
  • Horizontaal
  • Tafel-, Bureau-, Baliestandaard

Compatible Devices

  • Apple
  • Samsung

*) Anodiseren gebeurt door middel van een elektrolytische behandeling. De oxidelaag is hard, poreus en slijtvast. Daarna kan door afsluiten van de poriën (sealen) de corrosiebestendigheid worden verbeterd.

Wandmontage

Bureau

Downloads

Download de gebruiksershandleiding voor ons D-DOCK systeem.

Waarom SWALLS | Smart Wall Solutions

N

Origineel en nieuw systeem

Omdat er in de installatiebranche geen perfect systeem was voor iPads en Tablets, hebben we dit nieuwe en originele systeem ontworpen.

N

Vanuit de techniek bedacht

Na jaren ervaring in de installatiebranche is dit product ontworpen met oog voor perfectie en elegantie.

N

Kwaliteit en duurzaam

Onze producten zijn gemaakt om decennia lang mee te gaan, dus over de kwaliteit en duurzaamheid hoeft u zich geen zorgen te maken.

N

Wij staan altijd voor u klaar

Wij zijn er voor onze klanten, zowel installateur als particulier. Wij helpen u graag met het realiseren van onze prachtige oplossing.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Wij laten graag onze wall systemen aan je zien. Hoe het precies werkt, waar het van gemaakt is en hoe je het eenvoudig kan installeren of inbouwen. Neem contact op per telefoon of E-mail.

SWALLS
Smart wall solutions
Handmade and engineered in Holland

033 - 844 2832

Bereikbaar 08:00 - 17:00 uur

info@swalls.nl

    Your partner in smart wall solutions